onsdag 15 augusti 2012

*SVARAR PÅ LÄSARFRÅGOR*

Fråga på ba'!

OPRÖVAT TORRSCHAMPO
Kisby då? Trodde det var den bästa? Eller tror man bara det för att den funnits så himla länge kanske..

SVAR: Har bara testat deras i pulverform, men tycker inte den var så himla "fet" *hehe*, fast har hört att sprayen ska vara jättebra!

MAMMA?
vill du bli min mamma?

SVAR: Ja, klart jag vill!
  
MEGAHJÄLP!
Ingen ordning alls.. Aloha! Jag är n00b på hudvård och du verkar va 1337 så jag skulle vilja be om lite hjälp. Har för det första aldrig haft nån egentlig hudvårdsrutin, tvättar av sminket med Lactacyd duschcreme och smörjer in med dagräm "light" från Vichy. Ett tag provade jag Skin Plans "skin repair day creme" och märkte ganska tydlig skillnad. Men den har jag inte råd med längre. Mat har jag dock råd med, så du kanske vet vilken mat man får snyggast hy av? Broccoli och blåbär eller? Funkar multivitaminsbrus istället för att äta massa frukt? Eller är jag bränd som ens tänker så.

Jag hade värsta porslinshyn när jag var yngre men på ett år har min hy åldrats något så sjukt avtändande mycket. Ser ut som 34 fast jag är 24. Har fått en hel del skrattrynkor runt ögonen, rätt "stora" porer, och allmänt gammal och sliten hy. Detta har jag mig själv att skylla då jag solade solarium en gång i veckan hela vintern, och var i Portugal en vecka nyss utan att smörja in mig med NÅGOT. Röker och dricker gör jag ganska friskt också. Dessutom sover jag ofta med mascara på så fransarna som alltid varit långa och vackra har blivit torra och rätt spröda. Så summan av kardemumman, vad ska jag äta? vad ska jag kleta på ansiktet (tipsa gärna om budgetvarianter men även dyrare då jag kommer investera i detta).

Vill typ bara köra en face off!! Börja om från början, börja om på nytt. Kemisk peeling? Laserbehandlingar? Njet..

Som sminkrutin kör jag just nu Clinique pore minimizer som grund, och sen ACO's FACE creme bronze som "foundation", och duttar med lita isadorapuder där det blir flottigt.
Har du tips på en bra dagkräm med färg i skulle jag bli överlycklig då jag vill trappa ner till färgad dagkräm o lite puder, från att ha kört foundation + puder all day every day.

Ja.. Jag är ett hopplöst fall.. Peace love and understanding.

SVAR: Ska hålla mig kort! Jag tror inte multivitamin funkar, tror typ inte på vitamintillskott överhuvudtaget. När det kommer till moisturizing så tycker jag att du hellre bränner 80% av din budget på en creme, 10% på underlag, typ concealer och foundation och sedan köper typ nåt jävla clownsmink ur realådor, för smink är ju typ smink om man ska vara riktigt krass.
Jag vet typ inget om behandlingar, har aldrig varit på en salong ever, kör bara hemma liksom, men testa att köpa en bra creme och ansiksvatten och var nazi med det morgon och kväll i 2 veckor och se vad som händer först!
Alltså, vad du ska äta.... Så stor fråga! Jag äter inget särskilt för huden förutom linfröoljan, men jag har varit vego i 18 år, kanske hjälper? Och typ inte överäta, tror fan det pajjar huden. Alltså, matsmältningen bråkar ju med huden och äta 2 megameals om dagen kan bara inte vara bra. Kommer med rekommendationer på produkter i kommande inlägg - LOVAR!

ROLIG PANDAFRÅGA
Moa Konow Hoffman2 augusti 2012 19:02
Hade du, som panda, komplex över din längd? Jag hade, trots att 170 cm inte är särskilt långt. Ingen idealpanda var över typ 160 cm.

 SVAR: Nej, det var väl mest en slump att alla var korta...? Kommer ihåg det som att många var lite satta liksom, jag var nöjd faktiskt... Fast kortisarna fick säkert mer ragg nu när du säger det, det var fan aldrig någon som raggade på mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar