torsdag 15 november 2012

Bronzer + Stickat + Ett modeminne

Stickade shorts because innocence is sexier than you think!Manasimakeup® Lyster Cream Bronzer (ca 349:-)
 Tror det är nästan exakt sånhär de har när de gör spraytanning för att se var de sprayar nånstans. Skimrig och brun men OBS att man ser helt skitig ut om man tar den på blek hy, annars skitbra bronzer. Ser dock inte alls ut som på bilden utan mer brun än gul, som chokladmousse med massa skimmer i.

Face Stockholm Lipstick i Summer (ca 215:-)
Det enda värda produkten jag någonsin hittat på gatan (och ojja er fan inte nu för jag vet att ni stått på åhléns och provat läppstift som fan och hans moster geggat runt med innan er). Hittade den sommaren 2007. Fresh, fresh!

Som ni kanske noterat så har jag en Dolly cardigan från Margielas H&M-kollektion på mig och jag älskar den fan så mycket eller lite man nu kan älska ett jävla plagg. Hur som helst kommer jag ju ha på mig den några decennium framöver nu så mår bara måttligt dåligt, för en gångs skull. Men intressant trivia är i alla fall att Margiela var den första designern jag någonsin köpte något från. En svart, transparant hårsjal (eller vad fan det nu egentligen var) i ettan på gymnasiet. Levererades till dörren till lilla torpet jag bodde i och UPS-budet måste trott att jag var nån galen, reversed progreria-kärring när jag öppnade dörren med lysten blick och katter klängandes överallt innan jag med ett peddoflåsande och krampaktiga fingrar slet åt mig budet. Så vackert tragiskt att jag pratar om nåt jag KÖPTE en gång, haha. Nån i skolan bara -Du har glömt att klippa bort lappen och jag tror fan inte jag sa något tillbaka. Gymnasieemma ba' -Mmm, oj. Tror att det var ett ganska vanligt svar från mig back in those days, hahaha.


3 kommentarer:

  1. hurra! välkommen från frånvaron. du driver min bästa sminkblogg atm!

    SvaraRadera
  2. Åh vill se fler bilder på detta bruna nya! Jag har en hårnyans som lite liknar din tidigare, ev något mörkare, och funderar också på att go brunette.

    SvaraRadera