fredag 30 november 2012

Illuminati!!!

Man ba' TJEJEN GILLAR HIGHLIGHTER, vadårå?
Heeey allihop! I morgon ska jag tjacka en ny kamera, då blir det ett jävla liv här på blogga'! 

Okej, vad har jag gjort det senaste i skönhetsväg (det här är en skönhetsblogg för den som inte visste det)? Jo, typ bränt 5 miljoner kronor på asiatisk hudvård och smink på ebay för jag tycker så jävla synd om mig själv och är deprimerad ungefär 2/3 av tiden, resten av tiden mår jag skitbra och bara jobbar och styr upp och håller på och är all business för kompensera då någon elak jävel har hittat på att deprimerade människor inte räknas som arbetaföra, vilket ju är helt befängt eftersom majoriteten av alla coola som någonsin producerat något av värde är deprimerade ca hela tiden. Jaja, skit samma, nu tänkte jag sluta med detta och deppa max 1 dag i veckan. Steg ett har varit att börja vårda min hy igen samt att vända tillbaka mitt dygn samt att sluta vara en cold hearted bitch, som övrigt funkade skitbra i typ en månad för mår man aldrig bra mår man aldrig dåligt, natural citalopram eller vare heter liksom.Speaking of då, här kommer en lista på göttiga highlighters jag highlightar mitt liv med just nu! Med världens kortaste recensioner bifogade. Keepin' it short, jag har fan inte tid med detta, jag ska på fezt!

1. MAC Strobe Liquid Lotion (ca 340:-)
Skitbra. Hologramrosaglittrig, kör i hela fejset, sjukt bra! Sån som håller aslänge också.
2. Smashbox Halo Highlighting Wand i Pearl (ca 295:-)
Köpte just denna och ångrar redan att jag inte köpte pumpflaskan med nästan 3ggr så mycket produkt och 50 spänn billigare... Fattar att konceptet "klickpensel" är praktiskt för party girls men jag gillar inte att vara under det ständiga hotet av att man klickar och den ba' SLUUUUT *rooar*. Pearl är lite rosa i tonen, kommer köra på nyansen Gold nästa gång (trode den var för tanned people i affären men missuppfattade). Alltså, den är bra, typ VG+ *gick i skolan på 90-talet hallå*och Smashbox är ju proffs på primers och sånt, 50 olika nyanser och skit.
3. Estée Lauder Spotlight Skin Tone Perfector (ca 430:-)
Denna tog just slut, den är också sådär hologrammig men aningen klen så bättre för dagbruk, kör den i hela fejset under basen.
4. Lumene Skin Tone Perfector i 10 Honey glow (ca 109:-)
Om någon sätter ett vapen mot mitt huvud och tvingar mig att vända mig till ett budgetmärkes disk blir det nästan alltid Lumene, så sjukt bra för det priset faktiskt. Sjukt bra för priset men känns kanske aningen klibbig och torr jämfört med de i cp-dyr-kategorin om jag nu ska vara "ärlig".
5. Dior SkinFlash i Candlelight (ca 390:-)
Okej, detta är ju typ en sån som inte vet om den vill vara en conceler eller en highlighter, kosmetikavärldens motsvarighet till en bisexuell med andra ord, och precis som YSL Touch Eclát så är den sjukt överhajpad (nej, sa inte att bisexuella är överhajpade). Funkar fint liksom, dock är 002 Candlelight den enda nyansen som inte ser ut att vara gjord för Babe - den modiga lila grisen... Men fan jävligt overprized...
6. Lumene Illuminating and Smoothing Primer (ca 119:-)
Lumenes "ofärgade" highlighter (som de menar är en primer) använder jag när jag får pengapanik och vill spara på "de fina". Funkar bra men använd ordentligt med moisturizer under för den är lite torrare.
7. Guerlain Meteorites Perles Illuminating Powder i #01 Teint rose (ca 640:-)
Nu är jag ute och cyklar lite för detta kan ju egentligen inte räknas som en highlighter... Den är  i alla fall så himla fin, ett skimmerpuder som finna i massa olika nyanser (tydligen även i en helt vit nyans som heter #00 Blanc de Perle!) 

Nu kom jag på att det roligaste jag sa under hela november månad *patting oneself on the back* nog var -Det räcker fan med att någon har en trekantsbikini så börjar skvallerpressen gapa om Illuminati. Jag tror alltså inte att Illuminati finns och om den gör det så är det väl typ Elitlistan fast startad 1989 av typ Mel Gibson eller nåt freak.


2 kommentarer:

  1. Hej. Som flitig läsare av din blogg har jag noterat att du är avigt inställd till gå till frisörn och få håret färgat. Utifrån det tar jag för givet att du went brunette by yourself så att säga, därför undrar jag vilket färg du använde?

    SvaraRadera