fredag 7 december 2012

Bästa concealern för blek hy *så normal rubrik*


Lite concealer på det ba'!


SVAR: Det finns egentligen bara ett vettigt svar på denna frågan och det är Helena Rubinsteins Magic Concealer. Inget jag någonsin provat har toppat den under min 22-åriga sminkkarriär! Ja, jag fick mitt första smink när jag var 5...*tack mormor* Täcker ordentligt, är tillräckligt blek utan att vara vit, går att reapplya på utan att det kakar sig, flyter inte runt eller känns inte torr och räcker typ 6 månader och det är fan inte saying little för nu snackar vi med kvinnan som just brände slut på en SkinFlash-penna för 400 spänn från Dior på EN vecka. No joke. Och please, DRAA aldrig med fingrarna under ögonen - "badda" dit den!
Helena Rubinstein i Magic Concealer i 01 Light (ca 330:-)

6 kommentarer:

 1. Tips på schyssta bruna och svarta skuggor tack!!! Grymma mascaror också om då e i farten. Har en del svarta skuggor som ja lägger på typ en vit/vitskimmrande ögonskugga och den svartafärgen blir istället typ... grå/blå/lila, wä.

  SvaraRadera
 2. okej, har varit väldigt off med smink den senaste tiden. skulle va najs om du tipsade på basprodukter som alla borde ha hemma? och ett inlägg med smink som inte är djurtestat, hur ställer du dig till det föresten? vill inte verka som nån moraltant!! kram på dig
  bästa bloggen obs överdriver inte

  SvaraRadera
 3. Tja! Du är min beauty-guru och jag hoppas du kan ge mig svar på frågan jag är på väg att ställa.

  Jag är en snubbe som har dålig hy (några röda finnar här och där och en näsa full att blackheads (kan misstas för fräknar på långt håll (vidrigt))).
  Jag undrar om det finns någon foundation, concealer, bb-crem, cc-crem, täckkräm eller whatever som täcker sjukt bra men som inte syns. Själva grejen är att jag inte vill att det ska synas att jag är sminkad helt enkelt, vill se al natural ut!

  Puss!

  SvaraRadera
 4. Jag har införskaffat HR concealern och är mycket nöjd. BIG thanks. Nu behöver jag inspiration till det nya året som kommer. Allt från random beauty tips till what to wear if you wanna look good etc det som du är bra på. Cheers

  SvaraRadera
 5. Har du instagram och vad heter du isf där?

  SvaraRadera
 6. Ja, jag har ju till och med en instagramfeed på bloggen ju!! Kolla längst uppe till vänster. Heter emmaveronica.

  SvaraRadera