måndag 3 december 2012

CC, see?

Låter ju inte lika gulligt som BB (bebebebebebe!) men var ändå tvungen att testa Chanel CC Cream, som hittills bara finns i Asien så jag beställde en sån minitub som nu arrivat på svensk mark med pompa* (*se etymolgin nedan) och ståt. CC cream innehåller alltså högre soldkyddsfaktor och täcker bättre än BB creams (som jag aldrig riktigt fattat poängen med, de är ju praktiskt taget tinted moisturizers och den hypade från Maybelline är ju bara....VAA....?).

Jag är generellt anti "multiprodukter", ofta man skulle använda ett 2-in-1 schampo och balsam eller en puderfoundation eller en färgad dagcreme direkt på huden utan att först applicerat serum och moisturizer liksom. Ser dock på min nya CC som en foundation, för den är faktiskt jävligt täckande utan att se sminkad ut, som bara råkar ha massa andra bra egenskaper.

Färgen funkade jävligt bra också, anpassade sig och oxiderade inte eller skit, det är fan det värsta jag vet när saker mörknar på huden efter man applicerat dem. Dessutom är den väldigt matt utan att vara uttorkande. Gött för mig som hatar puder. HALLÅ, FICK FAKTISKT EN KOMPLIMANG FÖR MIN HY IGÅR NÄR JAG TESTADE DEN FÖR FÖRSTA GÅNGEN! ORDET 'PERFEKT' FÖREKOM, VILL JAG MINNAS!


Jag vill uppfinna en GG Cream, tänk att få säga GG hela tiden. GG, GG, GG! Det finns ett sopigt uteställe i Uddevalla som heter GG. Nu var det inte kul längre...

1 kommentar:

  1. Makeup tutorial reeequest! Samt tips på bra concealer för dem pale skins? Mycket bra beautyblogg överlag, cheers

    SvaraRadera