fredag 1 februari 2013

SAVING UP 4 A SCOTTISH FOLD KITTEN!


Idag har jag äntligen tagit tag i och startat min LOPPIS där 70% av min garderob ska säljas eftersom det liksom bara är dags!
Jag kommer lägga upp lite mer varje dag. Det mesta är i storlek 34/36 och det kommer komma en del skor i 40. Mycket är helt nytt men har liksom höngt i min garderob så länge så det känns som jag använt det tusen ggr, fast en del är välanvänt också. Försöker informera så gott det går, ni får fråga om det är nåt! Eller om det är något särskilt plagg ni sett av nån av mina bloggar som ni är sugna på, allt hänger lite löst nu!

Tänkte ta bort lösenet efter en vecka eller så och bara blasta men 4 now så måste ni använda lösenordet!


lösenord: loppis

Katten jag har prellat som de sa att de skulle slänga i soporna om jag inte får ihop pengarna till nästa månad!Ett annat hett och lite hemligt tips när ni ändå lyder *skojar bara* är att signa upp er till min kompis webshop, LXLS Luxury Outlet som snart öppnar där det kommer säljas massa coola såna moooemärken - typ Wang, Marni, Jacobs, Céline och såna till outletpriser, kunde ju vara dags att det kom till Svedala, HÄPP HÄPP! Launchas "i mitten av februari" (det var han som satte citationstecknen, inte jag!)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar