tisdag 14 maj 2013

Stilla sommarnoct, heliga sommarnoct...

Jag får sådan jävla ångest av persienner, jag vet inte varför, känns som jag spenderade hela min barndom i bunkrar med grådassiga persienner (som ändå inte blockar ut ljus??) och min fantasi skenar iväg och jag tänker att det kanske inte finns någon värld kvar där utanför - bara brinnande bildäckshögar och zombies som gnager på lik och skit *ryser*.

Sommarens Bästa Skönhetsknep är ju givetvis att lyckas få lite jävla sömn men eftersom att dra ned persiennerna således inte är ett option för mig sommartid så förlitar jag mig på en najs ögonmask och nu har jag hittat de snyggaste ever från ett brittisk märke som heter Holistic Silk! De har massa snygga och jag önskar mig dessa i sen födelsedagspresent, tack på förhand mvh mvh!

Tycker det är skitviktigt att det inte är resårband på en sovmask utan sånt man knyter så den sitter löst för annars går mina ögon all bulldeg-på-jäsning on me och jag vaknar med Paris Hilton-wonk meets Rihanna-lids (inget ont om hela världens favoritmartyrprinsessa alltså, man vill ju inte ha spö, men ni fattar). Har en vit nu som också är i siden och har lavendel i sig fast den börjar bli lite trött och solkig.

Har inte hittat en svensk återförsäljare men de säljs på deras egen hemsida Holisticsilk.com/, där de ligger på ca 450:-.

"Naturen är rationell och gör allt för att maximera artens överlevnad./.../ Hjärnan stänger av alla normala tankeprocesser och ser till att större delen av hjärnans celler i stället ägnar sig åt återhämtning./.../ Svalt sovrum med en temperatur mellan 13 och 16 grader (13?!? *baffled*, emmas anm.). Inte svalare, för då fryser man och när det är varmare får kroppen svårt återhämta sig. När det är varmt, sov naken och ta ett tunnare täcke./.../ Ljus som sipprar in sätter fart på hjärnan och försämrar sömnen./.../  Ta en tupplur. Tuppluren är mycket effektivare än slutet av den normala nattsömnen." (Källa: Stressforskningsinsititutet)
 
 

7 kommentarer:

 1. Det är bara att köpa!!! En sån måste jag ha, persienner är inte att leka med. Kan däremot absolut inte bestämma VILKEN som ska pryda mina ögonlock. Sigh*

  SvaraRadera
 2. Men den som ser ut som porslin i vitt och blått måste ju vara det finaste någonsin.

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. eeee okej jag fick inte vara anonym..... shot!
  Jag hade en i silke med knytband, den inhandlades på NK. Som extra feature hade den torkad lavendel i sig. När den tog slut sydde jag en ny:
  http://www.videofy.me/juliafanny/1166826

  SvaraRadera
 5. Okej uppdatera oftare blir arg arg arg

  SvaraRadera
 6. SPF stuff, jag behöver seriösa förslag angående lotions potions + makeup som skyddar. I'm soo pale! Behöver en hatt som ser respektable ut också. Keps kan funka, jag är bara så kräsen alltså :/

  SvaraRadera
 7. Blir inte arg?? när du inte skriver, blir gla när du gör det! Håller med om det vidriga med persienner, ser ut som en depression.

  SvaraRadera