torsdag 28 juni 2012

Svettigt läge

Ymre Stiekema plåtad av Jamie Morgan för Pop's höst/vinternummer 2010.

Känns som grejen med länge varit skimmrig-på-rätt-ställen-men-inte-för-glossig-och-absolut-inte-svettig. De kallar det tydligen för "GLOW". Jag spår dock en lysande blank framtid för full-on svettigt, blankt och skimrigt på samma gång. Se ut som att du just knullade typ minus eventuella fula rodnader (så skippa rödaktiga rouget liksom). 

Jag tror på att mixa dessa för ett skönt sexgloss:

APL Mandelolja (ca 40:-) är asbra, använder den till allt från sminkborttagning till att ha i badet eller sova med i ansiktet (nope, no break outs!).
Lancôme Éclat Miracle (ca 400:-) är en tunn liten crème som funkar asbra som vardagshighlighter lite varstans i ansiktet, eftersom den är så tunn kakar den sig aldrig. Traceless liksom, your secret's safe with Lancôôôme, hehe...
Fashion Tape Oil Blotting Film (ca 100 000:-?) är bara några blotting pappers jag testat men alltså alla funkar ju så det spelar ju ingen större roll vilka man använder. De är i alla fall typ gjorda i gummi eller nåt. Jag brukar använda en ren handflata eller lite toalettpapper om det krisar, funkar ungefär lika bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar