fredag 20 juli 2012

Blek som fan (med lite fräknar)


Maximal Sense SPF 50, Sun Sensitive från Akademikliniken (ca 440:-)Alltså, jag är liksom 27 och har bara solat (och då jävligt måttligt ändå) ca 2 somrar i hela mitt liv och jag ångrar dem, det höll ändå bara i max 3 veckor. Jag tycker det är ganska jobbigt att sitta i solen ändå så det är inte som att jag behöver tänka så mycket på det, bara sätter mig med ryggen mot solfan rent instinktivt när.
Jag börjar inse att inte ens BUS är någon idé när man är så blek som mig. Det ser liksom bara bra ut någon dag och är världens jävla projekt. Jag älskar beauty treatments men inte saker som känns som slaveri/mobbing, alltså aaaastråkiga saker som raka benen varenda dag, bus:a och lukta kattrumpa i en hel dag och sen korrigera fläckar eller annat sånt skit - glöm. Killar kan gott pressa och bus:a dock så att de håller sig sexiga, de har väl ändå inget annat för sig.

Nu kör jag en dagcreme med SPF 25 och sedan SPF 50 från Akademikliniken (alla med så hög faktor är ju kladdiga men jag har aldrig fått breakouts av den) på väl valda ställen i fejset och på händerna.

1 kommentar:

  1. Har också gett upp på brännan, är naturligt månblek med hudcancerarv plus att det är fett trist att sola. Börjar tycka att det är ganska fint på mig. Det passar.

    SvaraRadera