tisdag 17 juli 2012

Min bästa ögoncreme EVER!

Vissa produkter vet man att man älskar och kommer ha en varaktig relation med. Och då är det bara att bunkra!

Mary Kay Indulge Soothing Eye Gel (ca 350:-) är en sådan. Jag har stora, ledsna ögon som lätt blir "puffiga". Om jag t.ex., god forbid, gråter mig en skvätt till sömns vaknar jag med absurt stora ögonlock, gärna olika stora också för en wonky eye-effekt. Om jag använde vanlig ögoncrème kryper den oavsett appliceringsteknik in i ögat på nåt vis och mina ögon blir tunga och svullna vilket ger illusionen av att jag typ inte sovit på några dygn. Grejen med Soothing Eye Gel är att det är en gelé som dessutom inte ens är en crème utan en ögonmask (som jag treatar mina ögon med 2 ggr om dagen). Och den funkar ännu bättre om man har den i kylskåpet!

Mary Kay är någon form av postorderföretag á la Oriflame och säljs alltså inte i butik utan man måste i princip knacka på hos grannen för att sedan lägga en beställning (irriteeerande omständigt och jobbigt) men jag har köpt mina på Ebay där jag betalade ca $50 inklusive frakt från USA för 4 burkar.


"Indulge® Soothing Eye Gel, 11 ml. Pigga upp ett trött utseende med denna svalkande, mjukgörande gelé. Innehåller botaniska extrakt som har visat sig reducera uppkomsten av svullnad och ökar fastheten i området kring ögonen. Kan användas som mask eller ögongelè."

P.S. Det går ganska gott grundade rykten på internet att Mary Kay/Lesley Cosmetics är en sekt som driver kristet "pyramidspel" och blåser sina försäljare på pengar i guds namn och tvingar dem att bli kristna, hahahahaaa, alltså sorry men jag bryr mig inte, jag vill bara ha min ögoncreme och vadå pyramidspel, vem fan går ens med i ett sånt hahaaa- this is fucking 2fun2B true, god bless Mary Kay and their fucking eye gel!


2 kommentarer:

  1. hahahahah inte undra pa att jag inte ens ville öppna när jag fick paket från dom! Instinktivt undvikande av Mary Kay..

    SvaraRadera
  2. Jag var på ett sminkparty (eller vad det heter) en gång där en person ville värva försäljare för mary kay samt sälja produkter... Om man sålt mycket så kan man vinna en ljusrosa volvo... Såg en tant i rosa kläder på en rosa vespa här i gbg förra veckan och tänkte att hon kanske nog säljer mary kay-produkter...

    ps. min mamma har sålt smink för mary kay. :( .ds

    SvaraRadera