tisdag 3 juli 2012

Tips för boderlinebitches & pms-subbor!


OKEEEEY, orkar inte vara en sån där ekoidiot som typ sitter och påstår att ingefära botar cancer meeeen...
Jag är liksom borderlinebitch när jag får pms eller när min hormonella balans rubbas och får helt plötsligt hudutslag och finnar och gråter när jag ser pensionärer på tv:n. Jag har även ca världens sämsta matsmältningssystem, vilket jag absolut inte tänker gå in på här, men det är inte heller så top nice för huden. Alltså, nu känner låter jag ju som en kändis som fått 1000 miljarder betalt i en tv-reklam hur jag än gör men...

Sedan jag började äta en matsked linfröolja varje morgon så har mina humörsvängningar blivit mycket bättre och jag får bättre hud och ingen svullen mage. Har ätit det i typ 2 år nu och det är det enda som hjälpt. Bra med vegetariska omegasyror också!

Enligt "internet" så har linfröolja"en rad positiva egenskaper för hjärna, nervsystem, tarm, hormonproduktionen och huden. Linfröolja är den rikaste naturliga källan till omega-3".

Försöker tipsa alla jag träffar som gnäller om magont eller pms om den men vet inte om det är en individuell grej, att det funkar just på mig men kanske inte på andra. Kommentera gärna om egna erfarenheter - mycket nyfiken!

Det finns en billigare sort som kostar 35:- från Holistics, de finns på typ alla hälsokostaffärer, köpte den ovan i desperation när jag inte hittade den andra. Men alltså, kolla priserna. Vissa kostar liksom 35:-, andra 200:-(?)!

3 kommentarer:

  1. Tack Emma! Den här ska jag testa!!!

    SvaraRadera
  2. *gräver upp gammal inlägg* men okej vilken är bäst, den för 35:- eller den för 200:-?

    SvaraRadera
  3. Jag tror det är exakt samma sak, jag köper den billga!

    SvaraRadera