fredag 24 augusti 2012

All them products.

GOD MORGON! Eftersom ni kanske har dött har nyfikenhet; såhär ser min dagliga hudvårdsrutin ut just nu.

Dr. Andrew Weil for Origins™ Mega-Mushroom Skin Relief Soothing Treatment Lotion (ca 350:-)
Snyggaste flaskan jag vet, ser helt galen apotekare år 1890 ut, coolaste namnet också. Dämpar rodnad, chillar huden liksom. Tar bort smink med den och en bomullspad, brukar inte använda någon hudrengöring utöver det om jag inte har värsta kakan av smink.

Clinique Repairwear Laser Focus Wrinkle & UV Damage Corrector (ca 555:-/750:-)
Kändes som ett smart serum att använda under sommaren med UV repair och allt, men det är snart slut så då blir det något annat, fast jag gillar det - bra basicserum liksom.

Shiseido Future Soultion LX Daytime Protective Cream (ca 2900:-)
Alltså, priset på denna...? Brukar ju köra nån ekologisk men nu kände jag för att köra en "kur" liksom. SPF 15 dessutom - bra höst-spf, tycker jag. Men still. 2900? Aja.

Mary Kay Indulge Soothing Eye Gel (ca 349:-)
ALLTID denna! Förvarar en i badrumsskåpet och en i kylen för emergencies, typ bakisness.

Alqvimia White Light Whitening Facial Extract (849:-)
När jag känner mig torr och får för mig att jag varit i solen för mycket kör jag den här oljan, som förresten är ekologisk, innan jag går och lägger mig. Not too close to the eyes, though.

Oriflame Tender Care (ca 115:-)
Hatar torra läppar. Och den är ju så sööööt.

Yves Saint Laurent Top Secrets Pro Remover Toning & Cleansing Micellar Water (355:-)
Om man har ögonsmink kan man använda den här, känns freshhh med pumpflaska liksom. Guld på blått, SÅ classy. Grekland.... Yacht.... Kleopatra(?)...Sminkborttagning.... Har jag liksom krigssmink använder jag i stället Lumene Natural Code Erase It Heavy Makeup Remover (ca 79:-) *not pictured*

Exuviance Evening Restorative Complex (ca 399:-)
Fett bra faktiskt. Så himla ofet men ändå moisturizing.

Gud, nu känner jag mig helt tom som skrev detta när människor svälter ihjäl... :/ Jag är ju sämst på att vara skönhetbloggare... Kom ihåg att gratis är gott - knulla, låna böcker på bibblan och lägg er på ett gärde och glo upp på himlen, ni kommer egentligen bli snyggare av det = sant.

1 kommentar: