onsdag 16 januari 2013

Östblockslack till våren!


Igår var jag och kollade på lite nya nagellack från OPI's Euro Centrale Collection. Den är inspirerad av typ Ungern, Polen, Rumänien och Tjeck....oslovakien(?) haha (vadå haha?), så himla bra tema. Alla "rumänska" lack hette nåt med vampyrer, stackarna verkar inte ha lyckats sätta sig på kartan särskilt bra där. De ungerska lacken kunde gott ha fått lite regimkritiska namn tycker jag, grundarna är tydligen därifrån, men skitesamma, fattar fattar *påminner mig själv om att mitt nyårslöfte var att sluta vara en sån jävla idealist eftersom det gör livet...eh...svårt*.

You're Such A BudaPest med Vant To Bite My Neck?, Can't Find My Czechbook (bästa namnet och annan favourite!) med Eurso Euro, Hands Off My Kielbasa med Woman's Prague-ative och My Vampire Is Buff med glitterlacket Polka.com *hafs, hafs en timma innan flygbussen går* *bloggmoral*


You're Such A BudaPest
Man blir ju så begeistrad av OPI's lustiga små namn (typ OY - Another Polish Joke!, lol på riktigt, tog mig flera timmar att fatta), det är ju som att lacken får små personligheter och en historia och kanske till och med ett känsloliv (amen schluuuta, som min lillasyster skulle säga) men en av mina favoriter (om än inte det jag kommer bära mest för det) är i alla fall det liklila lacket You're Such A BudaPest som påminner mig om lupiner jag slet upp med rötterna som dum 3-åring och lite andra saker och kanske lite för att jag saknar Budapest, det är fint där. Jag älskar lila lack! I teorin! Fint om man har limegrönt eller något i nyansen 'nykläckt kyckling' på sig.


Det som åkte på i slutändan var i alla fall ett mörkare blå lack med lila undertoner och subtilt valiumblått skimmer - Eurso Euro - eftersom jag tänkte att det även kunde passera som Ryanair-blått... Kan rapportera att servicen på Skavsta blev lika shocking and appaling som vanligt, trots blidkande nagellack.... Vink, vink från Paris!

Alla lack kostar 150:- och kommer ut i butik nångång i början av februari.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar