tisdag 8 januari 2013

Pale Moon of Johanneshov
Stilen jag har på bilden har jag utvecklat (i ett labb i min garderob som alltid) för att använda till min kommande karriär som countrysångerska. Tycker det känns som en modern countrystil. Ni som är uppmärksamma kan se att jag blivit lite countrykurvig också. Och fan ta er som vågar påstå att jag inte skulle vara kurvig för att jag inte äger övervikt, fan taaa er! Har researchat de senaste 2 åren och nu har jag jättemycket heartache som ska blastas ut dårå. Mer om det sen. När jag "hittat" min "röst" och en vit stålsträngad gitarr. Och lärt mig spela på den. Realistisk timeframe för detta =  6 månader....?

Paul and Joe Light Cream Foundation S i Alabaster (ca 450:-)
Tyyyyypisk sminkning som är så jävla mycket snyggare IRL, tusen nyanser av friterad och fresh aubergine, men jag föredrar egentligen saker som pågår i verkligheten så whatevs. "Bär" Paul and Joe (fick seriöst inte skriva ett ochtecken?!?) Light Cream Foundation S i nyansen Alabaster som liksom passade min hy typ lika bra som den skulle graca Morticias, mmm-mm. Sitter lite sådär, precis som alla riktigt bleka foundations tyvärr gör, men det är den bästa jag hittat so far och dessutom den finaste flaskan. Funkar med primer (not worn on pictures). Fick vita shortsen av Mä 'Acnedottir' Mubarak i julklapp! Tack för att du supportar min karriär, baby!


5 kommentarer:

 1. äntligen anonymfunktion!! inte för att jag vill vara taskig utan bara för att det är så krångligt med googlekonton och sånt.
  anyhow, skitsnygg!
  du är världen coolaste tjej, ett tag var jag avis men nu när jag gått och blivit lycklig så unnar jag alla allt.
  jag tycker att du är för intelligent för att jobba heltid med mode och tycker att du borde utbilda dig till journalist och fräsa runt och göra brännande reportage om livet och livet på andra sidan jorden osv. eller jag vet inte, men göra nåt väldigt fint för världen liksom. du skulle nog komma på nåt bra. jag vill göra samma sak sjläv men är för feg. du verkar känslig men skitstark.
  nu kanske man visst kan göra gott inom modebranschen och kanske visst har användning för intelligens, det är inget jag känner till dock.
  jaja, nu ska jag åka hem från afrika!
  hoppas du bloggar lite mer kontinuerligt snart!
  kram på dä.

  SvaraRadera
 2. och förresten, jag har ett vässat öga och ser countrykurvorna du pratar om (korvar som min arabiske expojkvän sa. "åh du har så fina korvar.").
  charlotte perrelli och andra "anorektiker" (aftonbladet-anorektiker) ser visserligen ut som tjocka kossor bredvid dig, men japp, i see´m! fint med någon som är suupersmal men inte ser glåmig ut. önskar jag såg likadan ut. hur gör du?

  SvaraRadera
 3. Fattar inte korvgrejen 2 be honest, haha, men ärligt, vet fan inte, har typ värsta fågelaxlarna och barnafödarhöfterna bara. Hade jämt fett åtdragen midja när jag var 18 och sov med skärp för jag var så jävla sinnessjuk haha, kan ju va det, organen lär ju typ flyttat sig...?
  Alltså, jag skrev ju massa förut men det var typ svårt för man får typ aldrig skriva fullt ut på "sitt eget språk" när man skriver för tidningar fast ah saknar typ att skriva men varvar lite . Är fan bara 27, känner ingen stress än! Mode är 95% äkta skräp och 5% de bästa, smartaste människorna ever, det fascinerar mig.
  Men asså, har du varit i min hjärna...? Känns som du känner mig? Eller?

  SvaraRadera
 4. korvarna. han var bara ganska ny i landet och hade hört något ord för kvinnans former nån gång i förbifarten, som han uppfattade som ordet "korvar". men det var ju kurvor han hade hört. det var ju kul tyckte jag.

  nej vi känner inte varandra men jag har läst dina bloggar till och från under några år , gillar hur själsligt du skriver när du väl skriver, och att du inte hycklar.

  och jag har själv erfarenhet av hur svårt det kan vara att ha en stor hjärna och inte riktigt få användning för den, framför allt när man är empatisk och rör sig i en hård värld. du skrev någon gång att du var lite deprimerad och så också, så jag lade ihop 1+1.
  äh vad konstigt och jobbigt detta känns. jag skulle få en nervös attack om nån kände mig men inte jag kände den. men jag känner dig ju inte ens men det verkar ju så här. åh, det digitala, så sjukt!

  emma heter jag och är en trogen läsare. norrlänning. gillar hästar musik och människor ibland. var väldigt besatt av kläder och klädkonst men har efter åratal av matfipplande blivit för ful/"rultig" för det. snopet och precis så tragiskt som det låter.
  ska bli sfi-lärare för att jag behöver trygghet och för att det gör mig gott att hänga med invandrare, inte för att jag det minsta längtar efter läraryrket. 26 år gammal.
  så, nu känner jag mig mindre som en obehaglig stalker och mer som en människa.


  skål för livet! hej!

  SvaraRadera