torsdag 24 januari 2013

This young girl, she's so fly!

Nej, jag skojar inte. Zara Larsson är bland den proffsigaste artist jag jobbat med. Och hon fyllde alltså just 15 - äkta liten Shirley Temple, aldrig sett på maken! Ska nog inte skriva ut hur många timmar vi jobbade, vill ju inte ha barnarbetsnämnden (om det finns en sån) eller nåt skit på mig, haha. Alltså, ibland är man ju bara arbetsskadad men jag älskar låten, jag ska spela den på ett dancefloor snart och brukar spela den hemma och hoppa runt haha!

Idag släpptes i alla fall äntligen videon till Under my Shades, som du kan kolla på här. Nej, mitt namn står inte med alls av någon jävla anledning, skojade just med Tommie (soon to be launched!) om att jag egentligen bara är en robot som han skapat och att jag egentligen aldrig kommit på något själv. Alltså, det är ju inte hans fel, men tydligen hade folk gått fram till honom på Chicgalan och berömt honom för mitt hår hela tiden, man ba WTF, vad är det för fel på folk?! Ska man bara odla en kuk för att få lite respekt i denna sopvärld eller, haha. Mer om detta nya misogynitetsfenomen i ett annat inlägg.

Detta var bland mina favoritsminkningar, tror jag. Outline:at den vanliga eyelinern med guldliner och schmäkat på med ett läppstift från Kryolan i guldgrön ton med asmycket metallic, som jag tyvärr inte vet vad det heter, men det finns förhoppningsvis fortfarande på Smink & Perukmakarn på Renstiernas gata 21. Det är fan g-u-l-d, hehe *lame*. Klänning och scarf från Diesels vårkollektion.Little Terrorista, 2 cute 4 words *bra låttitel??*


Lite looks som inte fick va med och lite looks som fick va med från grovhänget som uppenbarligen inte hänger utan ligger...

Älskar turkos med klarrött för man får migrän av det!

Den här looken kanske känns igen från min senaste Halloween.... Heheheee. Varken Zara eller någon av hennes vänner som var med på inspelningen hade någon aning om vem Sailor Moon var, jag ba -WHHUUUUAAAAT?! Mina absolut bästa solglajjor från Eley Kishimoto, antagligen en av mina topp 10-favoritägodelar *lite äcklig jag var nu* och blusen är Kokos mammas gamla skolblus från Ungern - bon bon bon, non?

Halloweenlooken 2012!


Hittade en så fin diademidé i Teen Vogue som jag bara var tvungen att snatta. Det är Tommie som snott ihop det med en budget på 40 spänn, limpistol och en del patience och det blev sååå fint, min favoritlook!

Ur Teen Vogue.
En close-up på det!
En annan av mina favoritlooks, totalt gjorde vi 12 looks tror jag, med Zara i gammal Butterickshyrtopp jag kom över för 150 spänn en gång i tiden och D&G goes Maria Callas-operabyxor. Tommie kom på idén med en måne i fejset, de hade tydligen det under rokokotiden när de spelade teater *lärt mig nåt* och det känns ju änna rätt i tiden med Chanels facetattoos och derå derå derå *så modern*. Dösnygga glajjor som Tommie hittade i LA för nästan ingenting.

Lite söta Chanelmodeller.

Operabyxan, bästa byxan! HOLLER om ni ser toppen på nån outlet nånstans nångång för då vill jag ha den - älskar TOTAL LOOKS mer än en japansk stylist!!

Asså, the cuteness of this picture!! *Tommie drarlite modest ett skämt med ciggen redo i mössan och Zara ba LOOOL*

P.S. Läs Zaras blogg här om ni vill.
 
Blev förresten rånad på mon mobil och sen dog internet när en gigantisk inomhusblixt slog ned i mitt modem samma kväll som jag kom hem från Paris (that would be Monday) men jag bloggar när jag kan?!?


8 kommentarer:

 1. waaaaah så himla fina outfits hela tiden! :D

  SvaraRadera
 2. tur för henne att hon passar så jävla bra i alla solglasögon-modeller!!!!

  SvaraRadera
 3. Du jag upptäckte en sak förresten: Det var inte Matis Reponse Jeunesse Climatis Climatic Protection Balm utan Matis Reponse Jeunesse Fundamental Beautifying Cream istället. Några erfarenheter av den kanske? Och tack för en så himla bra blogg.

  SvaraRadera
 4. Så många härligheter, förutom att de inte visste vem Sailor Moon är, wuut?! Ska man känna sig gammal eller som någon cool alternativ person? Haha!
  Bara så att du vet så uppskattar jag iaf ditt arbete och röstar på dig varje gång du är nominerad i någon "chicaste grej eller nåt", inte för att de har någon betydelse men ändå ;)

  SvaraRadera
 5. Oj. Jag var nog en av dem som öste lovord över dig till din vän, Tommie under Chic-galan. Ska genast kolla upp mr Tommie mer. har ingen koll, men han är tjusig!

  SvaraRadera
 6. ASSÅ DETTA ÄR MAGI. Bra jobbat!!!!!!!!!! (<--- LOL årets underdrift)

  SvaraRadera
 7. Camilla Björkman2 februari 2013 19:26

  Helt galet snygg styling! WOW! Hoppas allt är bra med dig. Vore kul att ses någon dag. Stor kram Camilla (Björkman)

  SvaraRadera