fredag 8 februari 2013

Daily duo

Clarins Expertise 3P Screen Mist - Anti-Electromagnetic Waves & Urban Pollution. Ni hör ju bara på namnet att denna produkt är fullkomligt oumbärlig. Jag kommer ihåg att använda den ungefär en gång var fjärde månad, det är svårt att komma igång med att använda en produkt som känns som ansiktssprayernas Christer Mattson (se nedan), som inte riktigt vet själv vad det är den lovar, och jag chockas då alltid av doften av en varm sommardags sopberg.
*hotar*

synthetic carpeting = hot mot din hy!

Nu har jag i alla fall researchat den lite bättre och funnit några andra användningsområden som kan kännas mer motiverade än skydd mot elektrovågor och mattor (...) :
  • Skyddande barriär mot cigarettrök
  • Topping till mineralpuder
  • Allmän refresher (för man känner sig ej torr efter den och inte heller för blank - mer "dewy"!)
Tror inte den finns på marknaden längre p.g.a. sin Christer-appeal men finsn intresse så är det bara att googla så hittar ni den säkerligen på EBay eller diverse halvskumma webshoppar som kommit över gamla deadstocks!

-DET BLIR ÄNNA SOPERENT I KRÖKEN!!! Tommie X spred ut att detta var min pappa när denna gick på TV, hahaha.

Jag känner att det här inlägget gick över gränsen för hur mycket raljans en blogg tål, haha. Clarins är faktiskt ett av mina topp 3-favoritmärken.
1 kommentar:

  1. Hahah aaa !! Jag läser inte ens bloggar, är fett ointresserad av smink o lägger inga pengar på skönhetsprodukter (nästan. typ) - but you r fuckin´amaaaazing girl - I´m in : din blogg e grym . allt gott till dig!

    SvaraRadera